sildan
.

Sildan

[Pagina 1 din 1]

Lichidare de stoc la folie reciclata!! Discount 70%

Pretul afisat este pret RON cu TVA inclus/kg. Folie pentru diferite intrebuintari, acoperiri temporare. Caracteristici: culoare gri inchis, deosebit de economic, calitate elvetiana obtinuta din materiale reciclate. In limita stocului disponibil!!

Lichidare de stoc la folie ecologica Blue Angel, discount 70%

Pretul afisat este pret RON cu TVA inclus/kg. Este o folie de protectie deosebit de ecologica, cu arie larga de utilizare (renovari, acoperiri). Caracteristici: culoare gri transparent, alternativa economica la folia transparenta, produs elvetian obtinut din materiale reciclate, grosime 0.10 mm, latime : 2-4 m. Stoc limitat, sunati-ne acum !!!

Stoc limitat la folie de constructii negru!!!

Pretul afisat este pret RON cu TVA inclus/kg. Acest tip de folie poate fi utilizat atat in constructii cat si in renovari, sau pentru acoperirea altor bunuri, este solutia ideala pentru cerintele ridicate. Caracteristici: culoare negru, stabilitate UV ridicata,calitate elvetiana, grosime: 0.10-0.15 mm, latime:2-4 m.

70% discount la folii de constructii!!!

Pretul afisat este pret RON cu TVA inclus/kg. Folie de constructii pentru toate ariile de aplicatii (santier, renovari, etc.). Indeplinesc cerintele si nevoile ridicate ale utilizatorilor. Produse de calitate inalta ale producatorul elvetian Folag. Caracteristici: putere mecanica maxima, stabilitate UV conditionata, culoare transparent, grosime : 0.05 - 0.20 m, latime : 2-8 m.

Parchet laminat superlucios HDM Elesgo

Aceste tipuri de parchet dispun pe partea inferioara de un sistem de amortizare a pasilor, numit Laminopax®, in forma de fagure. Astfel zgomotul pasilor este redus cu pana la 50 %. Zgomotul pasilor si cel din incapere este transformat in mod agreabil in frecvente reduse. Aceasta contribuie la o ameliorare evident a acusticii camerei. Formaldehida este o componenta daunatoare sanatatii, care se regaseste in majoritatea substantelor adezive. Aceste substante afecteaza in primul rand caile respiratorii. Toate produsele acestei marci contin o cantitate extrem de mica de formaldehida care nu se poate detecta cu nici un instrument obisnuit. De aceea are un mare avantaj fata de celelalte produse concurente, fiind considerat drept cel mai sanatos parchet laminat din lume.

PARCHET HDM ELESGO GERMANIA

Parchet laminat de super calitate HDM Elesgo, Germania. Garantie de peste 15 ani in functie de model. Decorurui d elemn, marmura, superluciu, etc. Montaj rapid. Varianta pentru spatii umede Pretabil la incalzirea in pardoseala; Antistatic;

Pardoseli pentru hale si birouri

Pardoseli din placi de PVC, culori diferite, pentru hale, birouri, expozitii, etc. Se monteaza in maxim o zi si se poate si demonta si remonta in alte spatii Se pot combina cu usurinta orice culoari. Durata de viata de peste 30 de ani; antifoc, antipraf, nu aluneca, usor de curatat Calitate belgiana

vata minerala de sticla, grosimi mari

Vata minerala de sticla cu rosimi de 50, 60, 70, 80, 100, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 200, 220, 240, Latimea poate fi la cerere Densitatea de pana la 50kg/mp

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: