silicagel
.

Silicagel

Cautari similare:
   silicagel   
[Pagina 1 din 1]

Silicagel

Silicagel cu sau fara indicator de umiditate pentru absorbtia umiditatii in vrac sau pliculete (1 g...1 kg). Placi absorbante din material plastic in amestec cu silicagel pentru absorbtia umiditatii.

Site Moleculare

Site moleculare pentru eliminarea apei din aer, gaze, lichide (hidrocarburi, uleiuri, alcool, et.) si pentru indepartarea hidrogenului sulfurat si mercaptanilor din gazele naturale si LPG.

Filtru silicagel cu indicator

Oferim filtru cu silicagel cu indicator netoxic folosit ca absorbant umiditate in diverse aplicatii industriale.

Inhalator salin mini

Inhalator salin mini Mini-Inhalatorul salin individual InSalin produce micro-particule uscate de NaCl, fiind astfel eficient ca terapie adjuvanta in tratarea diverselor afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare: astm bronsic, bronsite, sinuzite, rinite, alergii respiratorii, etc. InSalin este un dispozitiv destinat utilizarii la purtator ceea ce permite folosirea inainte, dupa sau pe durata expunerii in medii care activeaza problemele respiratorii. La scoala, la sala de gimnastica, la serviciu, in aglomeratii sunt multe situatii in care Insalin poate fi de un real ajutor. Inhalatorul InSalin este alcatuit dintr-un corp principal prevazut la partea inferioara cu fante de intrare a aerului iar la partea superioara cu un mustiuc care se prinde intre buze la utilizare. In zona centrala doua ferestre transparente bombate permit vizualizarea stratului de granule speciale de sare aflate intre doua site. In timpul inspirului aerul trece prin stratul de granule pe care il antreneaza intr-o miscare de “fierbere” extrem de vizibila. Aerul sub presiune erodeaza microcristalele de sare generand micro-particule uscate saline, majoritar sub 5 microni Inhalatoarele sunt ambalate impreuna cu silicagelul intr-o mica punga de plastic. Intre utilizari inhalatorul se pastreaza in punga de plastic si in mediu uscat pentru a mentine caracteristicile functionale optime.

157.5 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: