sistem zewotherm
.

Sistem zewotherm

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Actuator Zewotherm / Germania - Sisteme Incalzire In Pardoseala

Actuatorul inchide sau deschide circuitul de incalzire prin padoseala aferent in functie de comanda termostatului ambiental. Astfel temperatura dorita este mentinuta in permanenta stabila iari consumul energetic este redus la un minim. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau sa vizitati web site-ul nostru.

Termostat Ambiental ZEWOTHERM / Germania - Incalzire in pardoseala

Termostat ambiental Zewotherm absolut silentios, 230 V, pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Banda Perimetrala Zewotherm / Germania - Incalzire in Pardoseala

Banda perimetrala pentru sisteme de incalzire in pardoseala cu folie atasata pentru o etansare usoara. Dimensiuni: 150 x 8 mm, sul 25 m. Banda perimetrala este absolut necesara in sistemele de incalzire prin pardoseala. Ea preia dilatarile sapei, impiedica formarea de punti termice sau fonice si atanseaza sapa finala in lateral. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM / Germania

Sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic la temperaturi joasa ZEWOTHERM. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Solartec ofera solutii complete in instalatii pentru eficientizarea energetica a cladirilor moderne de locuit, spatiilor comerciale sau de productie utilzand doar echipamente calitativ superioare din Germania, Elvetia, Austria sau Franta. Proiectam si instalam sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si alimentare cu apa potabila, sisteme de incalzire folosind pompe de caldura si panouri solare impreuna cu boilerele potrivite, sisteme de ventilare cu recuperare caldura, sisteme de aspiratoare centralizate si sisteme de generare energie electrica folosind turbine eoliene. Toate sunt proiectate cu scopul de a reduce costurile de intretinere asigurand totodata un confort ridicat.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM - placa de baza tacker- livrare gratuita incepand cu 100 mp.

Sistemul cu cleme zewotherm / germania incalzire prin pardoseala este un sistem care confirma in milioane de instalatii. tevile de incalzire zewotherm sunt fixate cu cleme pe placa de sistem. fixarea tevilor este realizata cu ajutorul uneltei zewotherm systemtacker. avantajele acestui sistem constau in eficienta economica si rapiditatea executiei. elementele de sistem zewotherm sunt compuse din placi sau role cu izolatie termica/fonica care este utilizabila pentru sape cu sau fara incalzire in pardoseala. se utilizeaza in conformitate cu normativul din 13163 pentru izolari interioare, pe tavane sau sape la parter in contact cu pamantul conform normativului din v 4108-10. pe materialul izolant termic/fonic este aplicata o folie foarte rezistenta. aceasta folie asigura impreuna cu clemele de fixare pozitia tevilor pe placa/rola cu materialul izolant. liniile de ghidaj trasate pe folie ajuta la dimensionarea materialului izolant (taiere la dimensiuni) si la fixarea tevilor in distantele dorite conform calcului energetic efectuat conform normativului din en 1264. se intelege de la sine ca sistemul nostru este verificat din (din reg. nr. 7f 182) si indeplineste cele mai exigente pretentii privind siguranta in exploatare si calitate. izolatia termica/fonica zewotherm este perfect complementara intre diferitele sisteme si indeplineste cele mai mari cerinte privind normativul german si europeean (straturi izolante conform din 18560 t.2/3.3/6.1).

PLACA CU NUTURI ZEWOTHERM / GERMANIA - LIVRARE GRATUITA INCEPAND CU 100 MP

Incalzirea prin pardoseala s-a dovedit a fi un sistem foarte eficient, corespunzator cerintelor actuale care si-a castigat pozitia pe piata ca fiind incalzirea cu agent termic la temperatura scazuta ideala. sistemele concepute pentru situatiile specifice pe santiere, care permit un montaj usor, eficient si flexibil sunt cele care indeplinesc cerintele unui sistem de incalzire modern. sistemele de incalzire zewotherm cu componentele sale perfect complementare indeplinesc cerintele cele mai exigente in ceea ce priveste calitatea respectiv usurinta executarii. sistemele zewotherm ofera solutia optima pentru o multitudine de situatii cum ar fi solutii pentru spatii locuibile, birouri, show room-uri, hale industriale, spitale, terenuri de sport sau spatii exterioare. confortul sporit, libertatea arhitecturala, economia, igiena respectiv protectia mediului sunt cele mai importante proprietati. incalzirea prin pardoseala previne circulatia mare a aerului specific sistemelor de incalzire prin convectie (calorifer, tub radiant, etc..), este benefica pentru persoane alergice datorita miscarilor de aer minime, spatiul este incalzit uniform iari confortul este de neegalat de alte sisteme de incalzire.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: