sisteme curatenie
.

Sisteme curatenie

[Pagina 1 din 1]

Curatare si igienizare saltele, mochete, covoare, tapiterii, suprafete dure - www.nextclean.ro

Aspirare cu Filtrare prin Apa - Pentru aceasta operatiune folosim echipamente profesionale cu propietati ecologice prin caracteristicile metodelor pentru care sunt folosite - Echipamentele curata in profunzime si igienizeaza toate suprafetele, eliminand toate tipurile de bacterii si microbi - Dupa terminarea operatiunilor rezultatele vor fi vizibile, echipamentele fiind dotate cu sisteme transparente de colectare a murdariei - Va recomandam metoda aspirare cu filtrare prin apa, sanatatea dumneavoastra fiind pe primul plan. Metoda Injectie - Extractie - Pentru aplicarea acestei metode folosim detergenti ecologici pentru fiecare categorie in parte si echipamente profesionale specifice - Se poate aplica pe toate suprafetele inclusiv mochete, covoare, tapiterii. - Este o metoda des intalnita pentru o curatarea in profunzime. - Practic, echipamentele pulverizeaza apa cu detergentul ecologic specific categoriei care se curata, dupa care prin putere mare de absortie a utilajelor, se extrage murdaria in rezervorul colector. - Rezultatele vor fi vizibile.

Boiler bivalent 200 L SN2 SUNSYSTEM cu doua serpentine

Foarte potrivit pentru conectarea la Óncălzire, sisteme solare şi pompe de căldură , pt 3-4 consumatori. Capacitate : 200L Inaltime : 1340mm Diametru : 555mm Suprafata serpentina 1 : 0.9mp Suprafata serpentina 2 : 0.6mp Greutate : 110kg Izolatie spuma poliuretanica 50mm Manta de protectie din PVC Rezervor de stocare din otel emailat S235JR Anod de magneziu Flansa ( D=180mm ) pentru curatenie sau montaj rezistenta electrica Termometru Rezistenta electrica : optional GARANTIE : 24 LUNI

ASPIRATOR CENTRAL ALDES C CLEANER INCL SET CURATARE CONFORT

C Cleaner ofera solutia moderna pentru curatenie si aer curat in casa dvs. Un orificiu discret in perete este inceputul sfarsitului particolelor de mizerie si a bacteriilor. Acolo se ascunde un sistem de canale care nu necesita intretinere ce conecteaza incaperile casei cu unitatea centrala care poate fi instalata in beci sau garaj. Orificiile de cuplare pot fi instalate dupa plac in camere si holuri. Acolo se introduce furtunul de aspirare si procesul de aspirare incepe automat, fara butoane si conexiuni electrice suplimentare. C Cleaner solutioneaza problema prafului, bacteriilor si al alergiilor in casa. * Setul de accesorii inclus in pret * Forta de aspirare este de 3-4 ori mai mare decat la sisteme conventionale * Forta de aspirare ramane constanta * Curatarea filtrului si intretinerea unitatii centrale fiecare 6 luni o data * Poate aspira si lichide, chiar cantitati mai mari * Aerul aspirat este filtrat si purtat in exterior, bacterii si particole fine nu raman in casa precum la aspiratoare conventionale * Livrabil cu o multitudine de accesorii * Curatarea si desinfectia conductelor cu serviete speciale care sunt aspirate prin ele * Fara conexiuni electrice de la unitatea centrala la orificii de cuplare Asa se tine curatenie in casa! Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: