solartec
.

Solartec

Cautari similare:
[Pagina 1 din 2]  2 

Actuator Zewotherm / Germania - Sisteme Incalzire In Pardoseala

Actuatorul inchide sau deschide circuitul de incalzire prin padoseala aferent in functie de comanda termostatului ambiental. Astfel temperatura dorita este mentinuta in permanenta stabila iari consumul energetic este redus la un minim. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau sa vizitati web site-ul nostru.

Termostat Ambiental ZEWOTHERM / Germania - Incalzire in pardoseala

Termostat ambiental Zewotherm absolut silentios, 230 V, pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Banda Perimetrala Zewotherm / Germania - Incalzire in Pardoseala

Banda perimetrala pentru sisteme de incalzire in pardoseala cu folie atasata pentru o etansare usoara. Dimensiuni: 150 x 8 mm, sul 25 m. Banda perimetrala este absolut necesara in sistemele de incalzire prin pardoseala. Ea preia dilatarile sapei, impiedica formarea de punti termice sau fonice si atanseaza sapa finala in lateral. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau vizitati web site-ul nostru.

Aspirator Centralizat - Set Tubulatura

Set de tubulatura pentru aspiratoare centralizate, set-ul este suficient pentru ca. 3 orificii de aspirare. Contine: - 7 x tub 51 mm, 2.5 m lungime - 10 x bratara 51 mm cu surub fixare - 9 x cot 90, 51 mm, M/M - 3 x T 90, 51 mm, M/M/M - 4 x mufa prelungire 51 mm, M/M - lipici Posibilitati de montaj: - in perete - in sape - in pereti sandwich - dupa / in mobilier

ASPIRATOR CENTRAL ALDES C CLEANER INCL SET CURATARE CONFORT

C Cleaner ofera solutia moderna pentru curatenie si aer curat in casa dvs. Un orificiu discret in perete este inceputul sfarsitului particolelor de mizerie si a bacteriilor. Acolo se ascunde un sistem de canale care nu necesita intretinere ce conecteaza incaperile casei cu unitatea centrala care poate fi instalata in beci sau garaj. Orificiile de cuplare pot fi instalate dupa plac in camere si holuri. Acolo se introduce furtunul de aspirare si procesul de aspirare incepe automat, fara butoane si conexiuni electrice suplimentare. C Cleaner solutioneaza problema prafului, bacteriilor si al alergiilor in casa. * Setul de accesorii inclus in pret * Forta de aspirare este de 3-4 ori mai mare decat la sisteme conventionale * Forta de aspirare ramane constanta * Curatarea filtrului si intretinerea unitatii centrale fiecare 6 luni o data * Poate aspira si lichide, chiar cantitati mai mari * Aerul aspirat este filtrat si purtat in exterior, bacterii si particole fine nu raman in casa precum la aspiratoare conventionale * Livrabil cu o multitudine de accesorii * Curatarea si desinfectia conductelor cu serviete speciale care sunt aspirate prin ele * Fara conexiuni electrice de la unitatea centrala la orificii de cuplare Asa se tine curatenie in casa! Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Lampa solara SILVERSTAR

Solartec/silverstar este o lampa solara produsa in europa de west care tine ce promite: fiabilitate, calitate, lumina puternica. corpul fabricat din otel inox are o marime de 114 cm si este disponibil in trei variante. 1. siverstar 1 cu corp iluminant high performance led si sensor lumina/fotocelula pt. iluminat continuu. 2. silverstar 2 cu un corp iluminant halogen ( lumina puternica) si sensor de miscare adjustabil pt. iluminat selectiv. 3. silverstar dual-light, solutia practica pt. iluminat continuu sau selectiv ( buton de selectare ). lampile solartec silverstar sunt corpuri de iluminat performante cu un design elegant care ilumineaza excelent perimetrul in care sunt instalate. solartec silverstar este un produs din europa de vest, cu mult superior produselor din zona asiatica. solartec silverstar: -fabricate dupa cele mai inalte standarde -electronica si baterii de inalta calitate -fiabilitate, rezistenta si design -ilumineaza excelent -nu necesita intretinere -material si soclu de montaj inclus

Dus Solar Suntherm - Made In Elvetia

Cea mai noua inovatie in segmentul prepararii apei calde pe baza solara. sistemul de dus solar cu prepararea apei calde pe baza solara este fabricat din otel inoxidabil, are o marime de 235 cm, 12 kg, si este foarte usor de instalat. sistemul cu un rezervor de 20 de litri are toate componentele incluse necesare experientei unui dus cald in gradina, piscina, etc. nu contine elemente casabile sau periculoase ca de ex. panou solar, etc.. . beneficiati de produsele si experienta noastra.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM / Germania

Sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic la temperaturi joasa ZEWOTHERM. Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM/Germania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire in pardoseala. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate pentru fiecare situatie in parte, fie pentru case private in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial. Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire/racire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM. Solartec ofera solutii complete in instalatii pentru eficientizarea energetica a cladirilor moderne de locuit, spatiilor comerciale sau de productie utilzand doar echipamente calitativ superioare din Germania, Elvetia, Austria sau Franta. Proiectam si instalam sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si alimentare cu apa potabila, sisteme de incalzire folosind pompe de caldura si panouri solare impreuna cu boilerele potrivite, sisteme de ventilare cu recuperare caldura, sisteme de aspiratoare centralizate si sisteme de generare energie electrica folosind turbine eoliene. Toate sunt proiectate cu scopul de a reduce costurile de intretinere asigurand totodata un confort ridicat.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM - aditiv sapa

Aditiv zewotherm / germania pentru sape impreuna cu incalziri prin pardoseala. la grosimea sapei de 60 mm se pot prepara 50 mp de sapa cu un bidon de aditiv (10 kg. continut). aditivul este utilizat pentru a imbunatati transferul termic dinspre teava inspre sapa, sa omogenizeze structura sapei si sa previna crapaturile. pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM - placa de baza tacker- livrare gratuita incepand cu 100 mp.

Sistemul cu cleme zewotherm / germania incalzire prin pardoseala este un sistem care confirma in milioane de instalatii. tevile de incalzire zewotherm sunt fixate cu cleme pe placa de sistem. fixarea tevilor este realizata cu ajutorul uneltei zewotherm systemtacker. avantajele acestui sistem constau in eficienta economica si rapiditatea executiei. elementele de sistem zewotherm sunt compuse din placi sau role cu izolatie termica/fonica care este utilizabila pentru sape cu sau fara incalzire in pardoseala. se utilizeaza in conformitate cu normativul din 13163 pentru izolari interioare, pe tavane sau sape la parter in contact cu pamantul conform normativului din v 4108-10. pe materialul izolant termic/fonic este aplicata o folie foarte rezistenta. aceasta folie asigura impreuna cu clemele de fixare pozitia tevilor pe placa/rola cu materialul izolant. liniile de ghidaj trasate pe folie ajuta la dimensionarea materialului izolant (taiere la dimensiuni) si la fixarea tevilor in distantele dorite conform calcului energetic efectuat conform normativului din en 1264. se intelege de la sine ca sistemul nostru este verificat din (din reg. nr. 7f 182) si indeplineste cele mai exigente pretentii privind siguranta in exploatare si calitate. izolatia termica/fonica zewotherm este perfect complementara intre diferitele sisteme si indeplineste cele mai mari cerinte privind normativul german si europeean (straturi izolante conform din 18560 t.2/3.3/6.1).

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: