sticker
.

Sticker

Cautari similare:
   stickere auto tuning      stickere autocolante masini      sticker copii      stickere autocolant      stickere decorative      stickere      sticker broscuta      stickere auto      sticker      stickere perete   
[Pagina 1 din 2]  2 

sticker copii

Autocolant (sticker) decorativ model delfin, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, faianta etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ model arici, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

sticker hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model hipopotam cu fluturas; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant decorativ Omida buclucasa

Autocolant (sticker) decorativ omida buclucasa, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, laptop etc.). Model viu colorat si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (7 X 29 cm, 11 X 40 cm, 16 X 60 cm) si doua combinatii de culori (galben-portocaliu si verde crud-verde inchis).

sticker broscuta

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model broscuta; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in patru dimensiuni (19 X 16cm, 33 X 28 cm, 58 X 49 cm, 94 X 80 cm) si doua culori (verde crud si verde mediu).

autocolant (sticker) model marin

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model calut de mare; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, faianta etc.). Model delicat, foarte potrivit pentru spatiile care reproduc universul marin, cat si pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (11 X 21 cm, 21 X 40 cm, 35 X 65 cm) si patru culori (turcoaz, bleumarin, bleu ciel si albastru cosmos).

Stickere Gelarti pentru pictat si lipit

- Gelarti este un sticker care poate fi pictat si apoi lipit oriunde, pentru a crea decoratiuni uimitoare- Stickerele tematice Gelarti pot fi pictate si folosite ca si decor pentru orice obiect inconjurator- Prin pictarea si apoi lipirea stickerelor Gelarti se dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor- Stickerele se decoreaza cu o vopsea speciala Gelarti- Pachetul include: 6 stickere, 3 stilouri pentru pictat, 1 stilou pentru aplicare sclipici, 1 aparat pentru pictare de tip marmura, 12 bilute si 6 piese pentru decor- Jocul cu stickere Gelarti este recomandat copiilor cu varsta de peste 5 ani

Tipografia

Tipografia Ericom realizeaza servicii de tiparire afise, carti, stickere si multe altele. Tipografia Ericom realizeaza operatii de tiparire, faltuire si biguire pliante

Cutie cu lumina si stickere

Cutie cu lumina si stickere. Cutia contine: - 99 de stickere - 4 stampile - felicitari - carnetele de notite. Produs recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

64.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Set stickere de poveste

Set stickere de poveste Creeaza povestea ta de basm proprie cu autocolante! Pachetul include: - 3 foi de autocolante reutilizabile - fundal pentru o poveste plina de culoare. Recomandam aceasta jucarie tuturor copiilor cu varsta peste 3 ani.

62.99 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: