stoc fara miscare
.

Stoc fara miscare

stoc fara miscare: Rezultate in produse -(8) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

MICROCAMERA DISIMULATA IN BORSETA (DETECTIE LA MISCARE)

MICROCAMERA DISIMULATA IN BORSETA (DETECTIE LA MISCARE) Descriere: Aceasta microcamera video este perfect disimulata intr-o borseta eleganta din piele neagra. Microcamera are obiectivul minuscul de doar 1 mm foarte bine ascuns in zimtii de la fermoar. Camera ascunsa in borseta inregistreaza la o calitate excelenta atat video cat si audio. Borseta este echipata cu o baterie Li-Ion de 1400 mAh care ii permite o autonomie la filmare continua de 2-3 ore.Telecomanda va permite sa porniti sau sa opriti inregistrarile cand doriti fara a deschide borseta si fara sa fiti observat.Borseta are o memorie interna de 4 GB, suficienta pentru a stoca cateva ore de inregistrare.Borseta are finisaje deosebite, din piele de culoare neagra, are 2 compartimente, unul pentru camera iar unul este liber(acte, bani).Camera disimulata in borseta este recomandata in munca de investigatii, filaj si culegere de informatii. Mai multe detalii:http://www.spy-tech.ro/camera-disimulata-in-borseta.html

580 RON/bucata Sc SpyShop Srl Timis

Scaun auto, Mille Miglia IFIX, Inglesina

Scaun auto, Mille Miglia IFIX, Inglesina Cel mai nou produs din gama de scaune auto de la Inglesina, Mille Miglia I-FIX este dotat cu sistemul de prindere Isofix, care permite instalarea scaunului in masina, dintr-o singura miscare, fara a exista riscul instalarilor gresite. Grupa 1/2/3: intre 9 si 36kg. Utilizabil cu spatar fara centuri proprii. (Gr. 2-3 - 15-36 kg). Sistem de centuri de siguranta in 5 puncte; sistem centralizat de reglare a centurii. Poate fi folosit ca inaltator (Gr. 3 - 22-36 kg) Spatar reglabil in inaltime pe 6 pozitii. Suport pentru cap reglabil ( 4 pozitii pe verticala ; 5 pozitii pe orizontala). Spatarul poate fi inclinat pentru a adera la unghiul de inclinare al banchetei. Buzunar de stocare aflat pe lateral. Husa complet detasabila si lavabila la 30°c. Pozitionare in masina : Cu fata spre sensul de mers.

980 RON ZonaBebe.ro Cluj

Mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 20

Agrementonline comercializeaza mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 20. Dupa succesul seriei Attack Carp, s-a simtit nevoia dezvoltarii unei serii similare si pentru rapitor. Bazata pe aceleasi principii de calitate exceptionala in conditii de pret acceptabile, seria Attack Spin este realizata in 3 variante de tambur, de 20, 25 si 30 avand corpul, tamburul si capacele angrenajului din aluminiu pentru rezistenta si greutate redusa. Seria a fost construita cu 7 rulmenti cu bila protejand toate piesele care se rotesc si inca un rulment cu role pentru antireversul infinit extrem de precis. Fiind o mulineta de ultima generatie, la Attack Spin s-a optat pentru surubul fara sfarsit (wormshaft) pentru o miscare oscilatorie controlata a axului. In acest mod, firul se depune regulat, stiut fiind ca neglijarea acestui aspect va scurta lanseurile si va crea premize pentru aparitia perucilor la firul mai putin pretentios. In cele din urma, vom adauga despre Attack Spin faptul ca a fost gandita ca o serie care sa raspunda si celor mai avizate pretentii. Angrenajul este precis si bine reglat, rotorul echilibrat impecabil iar sistemul de franare cu discuri din teflon a fost modificat pentru rezistenta sporita si reglare micrometrica. Pentru pret, stoc si vizualizare gama noastra completa de mulinete, va rugam sa ne vizitati pe http://www.agrementonline.ro

Mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 25

Agrementonline comercializeaza mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 25. Bazata pe aceleasi principii de calitate exceptionala in conditii de pret acceptabile, seria Attack Spin este realizata in 3 variante de tambur, de 20, 25 si 30 avand corpul, tamburul si capacele angrenajului din aluminiu pentru rezistenta si greutate redusa. Seria a fost construita cu 7 rulmenti cu bila protejand toate piesele care se rotesc si inca un rulment cu role pentru antireversul infinit extrem de precis. Fiind o mulineta de ultima generatie, la Attack Spin s-a optat pentru surubul fara sfarsit (wormshaft) pentru o miscare oscilatorie controlata a axului. In acest mod, firul se depune regulat, stiut fiind ca neglijarea acestui aspect va scurta lanseurile si va crea premize pentru aparitia perucilor la firul mai putin pretentios. In cele din urma, vom adauga despre Attack Spin faptul ca a fost gandita ca o serie care sa raspunda si celor mai avizate pretentii. Angrenajul este precis si bine reglat, rotorul echilibrat impecabil iar sistemul de franare cu discuri din teflon a fost modificat pentru rezistenta sporita si reglare micrometrica. Pentru pret, stoc si vizualizare gama noastra completa de mulinete, va rugam sa ne vizitati pe http://www.agrementonline.ro

Mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 30

Agrementonline comercializeaza mulineta rapitor ATTACK SPIN SA 30. Bazata pe aceleasi principii de calitate exceptionala in conditii de pret acceptabile, seria Attack Spin este realizata in 3 variante de tambur, de 20, 25 si 30 avand corpul, tamburul si capacele angrenajului din aluminiu pentru rezistenta si greutate redusa. Seria a fost construita cu 7 rulmenti cu bila protejand toate piesele care se rotesc si inca un rulment cu role pentru antireversul infinit extrem de precis. Fiind o mulineta de ultima generatie, la Attack Spin s-a optat pentru surubul fara sfarsit (wormshaft) pentru o miscare oscilatorie controlata a axului. In acest mod, firul se depune regulat, stiut fiind ca neglijarea acestui aspect va scurta lanseurile si va crea premize pentru aparitia perucilor la firul mai putin pretentios. In cele din urma, vom adauga despre Attack Spin faptul ca a fost gandita ca o serie care sa raspunda si celor mai avizate pretentii. Angrenajul este precis si bine reglat, rotorul echilibrat impecabil iar sistemul de franare cu discuri din teflon a fost modificat pentru rezistenta sporita si reglare micrometrica. Pentru pret, stoc si vizualizare gama noastra completa de mulinete, va rugam sa ne vizitati pe http://www.agrementonline.ro

Scaun auto Mille Miglia cu sistem isofix

Cel mai nou produs din gama de scaune auto de la Inglesina, Mille Miglia I-FIX este dotat cu sistemul de prindere  Isofix, care permite instalarea scaunului în masina, dintr-o singura miscare, fara a exista riscul instalarilor gresite.
Grupa 1/2/3: între 9 si 36kg.
Utilizabil cu spatar fara centuri proprii.   (Gr. 2-3 - 15-36 kg).
Sistem de centuri de siguranta în 5 puncte;  sistem centralizat de reglare a centurii.
Poate fi folosit ca înaltator (Gr. 3 - 22-36 kg)
Spatar reglabil în înaltime pe 6 pozitii.
Suport pentru cap reglabil ( 4 pozitii pe verticala ; 5 pozitii pe orizontala).
Spatarul poate fi înclinat pentru a adera la unghiul de înclinare al banchetei.
Buzunar de stocare aflat pe lateral.
Husa complet detasabila si lavabila la 30°c.
Pozitionare în masina : Cu fata spre sensul de mers.Un scaun auto convenabil si folositor care se adapteaza la greutatea copilului.Mod de utilizare• Grupa 1 (9 – 18kg, de la 1 an pana la aproximativ 4 ani): instalati fotoliul auto in autovehicul cu centura acestuia conform indicatoarelor de culoare rosie, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a fotoliului.• Grupa 2 (15 – 25kg, de la 4 ani pana la aproximativ 10 ani): incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale fotoliului. Se foloseste doar centura autovehiculului.• Grupa 3 (22 – 36kg, de la 6 ani): puteti indeparta spatarul, folosind fotoliul auto doar ca inaltator. Utilizati intotdeauna centura de siguranta a autovehiculului. 

Inglesina - SCAUN AUTO MILLE MIGLIA IFIX 9-36 KG – cu sistem ISO FIX

Cel mai nou produs din gama de scaune auto de la Inglesina, Mille Miglia I-FIX este dotat cu sistemul de prindere  Isofix, care permite instalarea scaunului in masina, dintr-o singura miscare, fara a exista riscul instalarilor gresite. Grupa 1/2/3: intre 9 si 36kg. Utilizabil cu spatar fara centuri proprii.   (Gr. 2-3 - 15-36 kg). Sistem de centuri de siguranta in 5 puncte;  sistem centralizat de reglare a centurii.

Poate fi folosit ca inaltator (Gr. 3 - 22-36 kg) Spatar reglabil in inaltime pe 6 pozitii. Suport pentru cap reglabil ( 4 pozitii pe verticala ; 5 pozitii pe orizontala). Spatarul poate fi inclinat pentru a adera la unghiul de inclinare al banchetei. Buzunar de stocare aflat pe lateral. Husa complet detasabila si lavabila la 30°c. Pozitionare in masina : Cu fata spre sensul de mers.  

897.6 RON idealbebe.ro

Stifturi filetate; Suruburi locas hexagonal(imbus).

Vindem pentru lichidare stoc Stifturi filetate cu dimensiunile: M5x4; M6x4; M6x5; M6x6; M6x8; M6x10; M6x12; M6x16; M6x20; M6x25; M8x8; M8x9; M8x10; M8x12; M8x16; M10x35; M12x40; M12x50; M12x55. Suruburi locas hexagonal(imbus) cu dimensiunile: M5x40; M16x100; M20x50; M20x70; M24x60 filetat complet.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: