stupi
.

Stupi

Cautari similare:
   stupi      stupi de albine      stupi albine      cutii stupi   
[Pagina 1 din 1]

Cutii stupi albine

cutii stupi pentru fonduri dar si pentru productie

cusca caine 250 ron

sc Kedin case si gradini srl bistrita produce si distribuie in toata tara : -scarite pt flori 1 ron -jardiniere rustice 40 ron -suporti flori 60 ron -gardulet pt gradinute 10 ron -gard ornamental 10 ron -flori ornamentale 35 ron -ciuperci ornamentale 35 ron -mini lemnarie 100 ron -custi caine 250 ron -custi iepuri 300 ron -custi gaini si pui 350 ron -stupi de albina -foisoare rustice -decoratiuni pt gradina -acvarii la comanda etc. web: http://www.kedin-constructii.com mail: kedin_constructii@yahoo.com ID.mess: kedin_constructii inf. tel:0761818480

Sadolin Extra - Lazur pentru lemn

Lazur gros pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn. Pastreaza textura lemnului, ofera o protectie eficienta impotriva intemperiilor si razelor UV. Nu se va folosi la jucarii, stupi sau suprafete care vin in contact direct cu produse alimentare sau furajere, respectiv suprafete care sunt in contact direct cu apa. Compozitie: Rasina alchidica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la intemperii si radiatii UV. Formeaza un strat protector care creste rezistenta mecanica a suprafetei, protejeaza eficient lemnul impotriva mucegaiului si a cariilor. Varianta incolora, din cauza lipsei de pigmenti, nu ofera protectie in sine, ci se va finisa cu una din variantele colorate. Aspect satinat. Consum specific: 12-15mp/lit. Variantele de culori se pot amesteca intre ele in orice raport.

Stupi albine

Vand stupi albine diverse marimi (lada+capac cu tabla zincata + podisor + cat) la pretul de 198 ron ( TVA inclus). La cerere se pot vopsi galben, vernil sau bleu. Stupii sunt executati din scandura de 20 mm cu imbinare nut si feder. Emitem factura si certificat in vederea decontarii. Vand diverse componente pentru stupi (lada, cat, capac,podisor, fund, rama, hranitoare, podisor izgonitor).

198 RON/bucata Getica srl Ilfov
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: