sufe metalice
.

Sufe metalice

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Puncte de ridicare si ancorare din otel

Total Race Romania comercializeaza inele de prindere sudabile, puncte de prindere cu fixare prin sudura (SPAB Grad 8 / S 265 Crosby / KWLR Kuplex), inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile, inele ridicare si ancorare grad dual , inele de ridicare si ancorare pentru transport, inele sudabile ancorare marfa , inele ancorare sudabile pe trailere, puncte de ancorare sudabile pentru transport marfa pe camioane, puncte de ancorare, puncte de prindere, puncte ancorare sudabile. Pentru mai multe detalii : www.echingi.ro & www.totalrace.ro

Sufe metalice

Producem sufe metalice (cabluri pentru legaturi) cu ocheti bucsati, precum si dispozitive de ridicare cu ramuri multiple, executate conform standardelor romānesti si internationale. Ochiurile de la capete se obtin prin presarea hidradulica a unui manson din aliaj de aluminiu. Cablurile de legare pot fi executate la cerere īn diferite variante constructive si se pot echipa cu diverse accesorii: carlige cu siguranta, carlige de turnatorie, carlige culisante, carlige rotative, inele de prindere, chei de tachelaj, clesti de tabla. Pentru mai multe detalii tehnice nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0744332601 sau sa ne vizitati la sediul nostru de pe B-dul. I.C.Bratianu 131, Constanta.

Brosa ac si cercei Murano

Brosa ac si cercei Murano->Un elegant set lucrat manual, din sticla de Murano argintie si accesorii metalice argintii.->Este ompus din brosa ac si cercei asortati.->Lungime cercei: 5cm-> ->Nota: Pentru ca bijuteriile sunt handmade, ele nu vor fi niciodata perfect identice cu poza, dar nu sufera modificari esentiale.

55 RON sensis.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: