surub plastic
.

Surub plastic

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Stativ perfuzii Night Line - fosforescent

Material: crom culoare plastic: negru si fosforescent diametrul tevii: 25/18 mm suport in forma de cruce, plastic cu 4 carlige pentru perfuzii rezistent la 2 kg reglarea inaltimii prin insurubare regtlare inaltime: 1350 mm-2150 mm lungime tub exterior: 1000 mm diametru picior: 635 mm profil brate: 25x25 mm roti duble: 50 mm (2 antistatice&frane, 3 normale) greutate: 3,9 kg.

Cutie postala din inox - cu locas pentru ziare.

Cutie postala din inox - cu locas pentru ziare. Descriere: Produs pentru montare aparenta cu locas pentru ziare, din inox cu un design modern si elegant. Clapeta de introducere a corespondentei este destul de larga pentru a permite introducerea plicurilor de dimensiuni mai mari ( A4), si chiar a coletelor de dimensiuni mai mici. Din acest motiv poate fi folosita si de catre firme, mai ales pentru faptul ca incape multa corespondenta. Clapa de deschidere pentru ridicarea corespondentei se deschide in asa fel incat sa se poata scoate toata corespondenta odata. Datorita locasului pentru ziare spatiul pentru corespondenta ramane suficient pentru a pastra posta din mai multe zile fara a se umple. Livrarea se face impreuna cu accesoriile de prindere si cele 2 chei. Caracteristici: = fereastra pentru nume = prindere in patru suruburi, pe spate = clapa pentru introducerea corespondentei de dimensiuni mari = locas pentru ziare = deschidere mare cu sipci laterale de plastic - pt. a nu cadea plicurile = protectie pentru corespondenta de durata - volum mare = materiale de prindere in pachetul de livrare

surub plastic

surub plastic in diferite forme si dimensiuni

Pisoar Happy PEE, Litaf

Pisoarul Happy Pee are urmatoarele caracteristici: Baieteii pot face acum pipi ca adultii. Pisoarul se poate goli usor in toaleta. Usor de curatat. Confectionat din plastic rezistent si usor. Se poate fixa cu usurinta pe peretele baii fie prin ventuze, fie prin suruburi. Dimensiuni: 26 x 17 cm Adancime: 10 cm.

47 RON ZonaBebe.ro Cluj

Cutie pentru accesorii Happy-Nappy, Litaf

Cutie pentru accesorii Happy-Nappy, Litaf Suport din plastic pentru accesorii igiena: scutece unica folosinta, servetele, bete urechi, cosmetice etc. Cutia contine 19 pungute din plastic pentru scutecele folosite. Se poate fixa cu suruburi pe pat, masa de infasat sau pe perete. Dimensiuni cutie mare: 22 x 12 x 20 cm. Dimensiuni cutii mici: 11 x 9 x 9 cm. Culoare disponibila: alb semitransparent. Greutate: 1,10 kg.

75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Bariera de securitate pivotanta

Bariera pivotanta. Poate fi montata fie prin presiune (fara gaurirea peretelui/tocului usii) sau cu ajutorul suruburilor (incluse in colet). Securizeaza spatii cu o deschidere de la 71 la 108 cm. Usor de deschis cu o singura mana. Corespunde normelor de siguranta EN1930. AVANTAJE: Lemn natural 100%. Se deschide foarte usor, cu o singura mana, deci nu veti fi nevoiti sa o escaladati, cand sunteti cu copilul in mana. Inaltime 74 cm. Posibilitati de montare : 1. Prin presiunea exercitata prin stangerea dispozitivelor laterale. Bariera se va fixa in ambele parti (lateral â sus/jos) cu ajutorul dispozitivelor laterale. Aceste dispozitive/suruburi vor fi stranse pana in momentul in care bariera este perfect stabila. Deschiderea barierei se face cu o singura mana, prin ridicare. 2. Cu ajutorul dispozitivului de plastic si a suruburilor incluse in colet. Acest dispozitiv va fi prins intr-o singura parte, iar barierea se va deschide asemenea unei usi.

210 RON ZonaBebe.ro Cluj

HI280 - rafturi metalice usoare

De peste 50 de ani, producatori de top pentru solutii de depozitare industriale, Dexion ofera acum si utilzatorului final, sistemul HI280, unul dintre cele mai populare sisteme de depozitare produse de companie . Sistemul de rafturi galvanizate ajustabile HI280 este folosit de numeroase companii din Romania si din intreaga Europa pentru depozitarea componentelor industriale, precum si pentru arhivare este disponibil in sistem de kituri standard, gata pentru a fi comercializate in orice departament de bricolaj. Avantajele sistemului HI280: Produs profesionist potrivit pentru greutati reduse si medii Realizat conform standardelor ISO 9001 si reglementarilor FEM Calitate germana recunoscuta - marca Dexion Preturi bune, direct de la producator Design ajustabil, fara suruburi - usor de instalat si manipulat Rezistent la socuri, zgarieturi si la actiunea apei Disponibil sub forma de kit ambalat in folie de plastic Simplu de montat - nu necesita echipamente suplimentare Sistemul poate fi extins sub forma unei solutii de depozitare care sa lucreze intr-un sistem de tip mezanin sau de rafturi la inaltime.

Poliamida

Poliamida Caracteristici: - Rezistenta mecanica, rigiditate si duritate; - Rezistenta buna la oboseala; - Proprietati bune de amortizare mecanica; - Proprietati bune de alunecare; - Rezistenta la uzura, excelenta; - Proprietati bune de izolator electric; - Rezistenta foarte buna la radiatii de energie inalta (gamma si raze X); - Prelucrabilitate excelenta. Poliamidele ERTALON si NYLATRON sunt folosite pentru o gama larga de componente industriale, atit pentru producerea de echipamente originale cit si pentru intretinere. Cateva exemple: lagare monobloc cu bucsa si lagare de alunecare, placi de uzura, roti de ghidare si roti de sprijin, role transportor, role de intindere, mansoane pentru roti si role, scripeti si cuzineti, came, tocuri de tampon, capete ciocane, raclete, roti dintate, pinioane, garnituri, suruburi de avans, roti de lant, placi taiere si tocare, izolatori, etc. Semifabricate din POLIAMIDA (PA) : Placi g = 8 - 100 mm, L x l = 610 x 1000 mm; 610 x 3000 mm. Folii g = 0,5 - 8 mm, L x l =1000 x 1000 mm; 1000 x 2000 mm.

Prize Vimar Plana

ansamblu de 4 module Vimar Plana constituit din : - priza schuko 16A /230Vca (2 module) - priza standard italian 10A/230Vca(1modul) - intrerupator bipolar 16A/230Vca (1 modul) Aparatele (module) sunt montate pe un suport de 4 module la care s-a atasat o placa ornament corespunzatoare din plastic. >Mentiune< : aparatele Vimar Plana sunt de constructie mododulara si pot fi dezvoltate in ansambluri de 1;2;3;4;7;14;sau 21de module,pesuporti,doze si placi ornament specifice, corespunzator numarului de module . Aparatele acopera tot necesarul de functiuni electrice specifice unei instalatii pentru locuinte ;birouri sau institutii. Acestea au dimensiunea unui modul (ocupa un loc in suport)sau multiplu de 2;3 sau chiar 4 module in cazul aparatelor cu functiuni speciale ( Prize schuko ;prize cu interblocare ;prize cu protectie diferentiala ;variatoare de tensiune ;cronotermostate ;programatoare ; detectoare de gaz ;sistem audio(radio-mixer-amplificator);intreupatoare cu tasta lata etc.Se fixeaxa pe suporti prin clipsare in ghidaje(ganguri). Suportul ansamblat se fixeaza cu suruburi in doze ST, CG sau PT. Peste suportul asamblat se aplica prin clipsare, o placa ornament de aceeasi culoare cu aparatele sau de alta culoare la alegerea beneficiarului.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: