tabla inox BA
.

Tabla inox BA

Cautari similare:
   mese inox      Presa de usturoi marca Vitesse France din inox 18/10.      rulou de tabla      banda de inox      cani inox      producator tevi inox      rulou tabla      Tabla acoperisuri      tabla inox feritic      vase inox   
[Pagina 1 din 2]  2 

panouri solare PremiumFlair

Colectorii cu integrare în acoperiş – Alternativa optică. Durata lungă de viaţă a produselor Solarbayer este garantată şi aici. Absorbitorul din cupru cu harpă dublă acoperit cu Tinox cu distanţă mică între tuburi garantează un randament ridicat de energie solară termică. Tabla flexibilă adaptată la cele mai uzuale ţigle, verificată special în laboratorul Solarbayer garantează o tranziţie corespunzătoare de la câmpul colectorului la acoperişul existent, în conformitate cu regulile consacrate din domeniul construcţiilor de acoperişuri. Sunt disponibile seturi de tablă pentru aproape toate tipurile de acoperis. Fuziunea hidraulică a colectorilor este sigur realizabilă cu componentele de legătură livrate. Colectorii pot fi montaţi în funcţie de locul disponibil pe acoperiş în aproape orice formă şi combinaţie.

Panouri solare presurizate AMR P 1858-15-130L

Sistemul solar presurizat AMR P 1858-15-130L se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. -Panoul solar este compus dintr-un numar de 15 tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Nord-Sud, tuburile pot în mod pasiv să preia căldura de la soare în tot timpul zilei. În orientarea Est-Vest ele pot prelua căldura soarelui în timpul întregului an. - Rezervorul: Bazinul interior este construit din inox inoxidabil alimentar SUS304-2B de 0,5mm grosime si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic de 0,4 mm. Strat izolator al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub in grosime de 55 mm.Rezervorul este dotat cu o rezistenta electrica.care poate fi folosita pentru conditii exceptionale de vreme. Rezistenta electrica este comandata de un controler electronic care se va monta in interiorul casei, intr-un loc vizibil si usor de accesat. Capacitatea rezervorului este de 130L si este dotat din fabrica cu anod de magneziu. - Cadru fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile din tabla galvanizata vopsita electrostatic. - Tuburile vidate sunt “Heat Pipe” si sunt de sticla , realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu. Pretul este de 745 € +TVA; Garantie 2 ani.

745 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale (nepresurizate) AMR 47/1500/15-100L inox+ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/15-100L inox+ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar de 15 tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui în timpul întregului an. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B cu grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla de inox de 0,4mm. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 100L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare: Cadru de fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla de inox. Tuburile de sticla vidata, realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 290 € +TVA; Garantie 2 ani.

290 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale model AMR 47/1500/20-135L ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/20-135L ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar 20 de tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui tot timpul zilei. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B avand grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 135 L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare: Cadru de fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla galvanizata vopsite cu vopsea plastifiata. Tuburile vidate realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, au diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 276.40 € +TVA; Garantie 2 ani.

277 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Panouri solare gravitationale (nepresurizate) AMR 47/1500/15-100L ruptor

Sistemul solar gravitational AMR 47/1500/15-100L ruptor se compune din panou solar, rezervor de acumulare, cadru de montaj. Panoul solar este compus dintr-un numar 15 de tuburi vidate care sunt aliniate în paralel, unghiul de instalare depinde de latitudinea locaţiei unde vor fi instalate. În orientarea Est-Vest ele pot prelua lumina soarelui în timpul întregului an. Rezervorul: Bazinul interior este construit din otel inoxidabil alimentar SUS304-2B avand grosimea de 0,5mm si este sudat folosind tehnologii pe baza de argon ce nu deterioreaza inox-ul. Bazinul exterior este construit din tabla galvanizata vopsita electrostatic. Stratul izolator, in grosime de 55mm, al rezervorului este format din spuma poliuretanica cu densitatea de 28-32kg/m cub. Capacitatea rezervorului este de 100L. Ruptorul de presiune este piesa care umple rezervorul cu apa si este de tip flotor. Cadru fixare este mecanic si metalic fiiind alcatuit din profile ( foarte bine gandite) din tabla galvanizata vopsite cu vopsea plastifiata. Tuburile vidate sunt realizate dintr-un amestec de borax super tare si din sticla de siliciu, diametrul 47mm si lungimea de 1500mm. Produsele comercializate sunt in conformitate cu standardele EN 12975-1( conditii generale ) si EN 12975 (metode de incercare, rezistenta la grindina) si au certificate UE de produs Solar Keymark Certificate. Pretul este de 220 € +TVA; Garantie 2 ani.

220 EURO/buc amrox srl Giurgiu

Ventilatoare de bucatarie- C200-C300- montaj pe zid sau fereastra

Ventilatoarele C-200 si C- 300 sunt construite din tabla de inox alimentar, sunt destinate evacuarii aerului viciat si a aburului sau vaporilor incarcati cu grasimi , din bucatarii, restaurante, laboratoare, etc, unde sunt impuse conditii speciale de igiena . Panoul frontal, tubul de evacuare si elicea sunt din inox. Panoul frontal are gura de aspiratie protejata cu un gratar de inox, iar motorul are o constructie compacta cu carcasa metalica, fiind ventilat de aerul pe care il evacueaza. Se fabrica in doua variante, cu diametrul de 200mm si debit de 470 mc/h si cu diametrul de 300mm, avand debitul de 1520 mc/h. Ventilatoarele nu se folosesc in loc de hota, dar pot suplimenta ventilatia in incintele mentionate

CIRRO - Ascensor electric fara camera masinii

CIRRO este un ascensor electric fara camera masinii (MRL) dezvoltat de compania ELMAS si reprezinta solutia optima pentru transportul persoanelor in cladiri cu inaltimi medii. Disponibil in patru variante constructive: - 320 kg, respectiv 4 persoane; - 450 kg, respectiv 6 persoane; - 630 kg, respectiv 8 persoane; - 800 kg, respectiv 10 persoane; - 1000 kg, respectiv 13 personae. Caracteristici principale: - viteza de deplasare pana la 1,6 m/s - actionare cu motor electric prevazut cu magneti permanenti - usi automate cu deschidere centrala sau laterala, actionate cu regulator de frecventa (VVVF) - peretii cabinei pot fi realizati din tabla vopsita RAL (nuante la alegere), panouri laminate, inox sau sticla - perdea de fotocelule pe o inaltime de 1,8 m pentru a proteja accesul in cabina - indicator pozitie cabina, indicator sens deplasare, lumina de urgenta, dispozitiv de suprasarcina, buton deschidere usi, alarma, SED (sistem de monitorizare de la distanta), ventilator - comanda se face prin butoane cu confirmare luminoasa a comenzii, de pe fiecare palier sau din cabina. Detalii pe cirro.ro.

Panouri solare compacte cu boiler incorporat

KIT complet contine : Boiler din Inox la interior 0.5mm SUS304 , exterior tabla 0.4mm vopsit electrostatic , suport din tabla vopsit electrostatic 45ş ,izolatie din spuma poliuretanica 7,5 cm . Tuburi vidate ř47 lungime 1500mm . Vas flotor de 2 L din inox

hote din inox

Vand hote profesionale block type de perete din inox dimens ( Lxlxh) 2000x700x300, dotate cu 4 filtre antigrasimi, robinet de scurgere si canal colector – 1400 ron + TVA ( la cerere confectionam si alte tipuri/dimensiuni ). Optional ventilatoare pentru evacuare cu debite cuprinse intre 1000-30000mc ( ex : ventilator in linie pt tubulatura circulara, debit 1500 mc/h – 184 eur+TVA, ventilator monoaspirant de medie presiune, extern, debit 2500 mc/h – 233 euro+TVA ), variatoare de turatie. Mese de lucru din inox cu/fara polita inferioara, dimens (Lxlxh) : 1200x700x850 – 750 ron / 2000x700x850 – 1050 ron ( la cerere, orice alte dimensiuni) Rasteluri de prezentare/ asteptare ( cap.15 tavi 600x400 ) 160 euro, tavi prezentare/coacere din tabla decapata, aluminiu, inox. Elemente de tubulatura pentru sisteme de ventilatie ( circulara sau rectangulara ) : tub drept, coturi 90/45 grd, reductii, piese “T”, tubulatura flexibila izolata/ne izolata Tel : 0723 161 885 / 0765 720 150 email : office@fdfirmex.com web : www.fdfirmex.com

1400 RON/buc fd firmex Bucuresti
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: