tavi servire
.

Tavi servire

Cautari similare:
   tavi servire      tavi inox de servire      tavi inox      tavi pentru cafea      autoservire in ploiesti      SUPORT TAVI PIZZA      tavi compacte izoterme      preturi de tavi 20 mm      lingura servire inghetata      tavi pizza   
tavi servire: Rezultate in produse -(8) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Scaun de masa multifunctional din lemn Bambino World

- Scaunul de masa multifunctional este destinat hranirii copilului din primele luni de viata si pana la varsta prescolara- Scaunul este confectionat din lemn de pin calitatea I fara noduri si a beneficiat de finisaje discrete pe baza de ceara- Scaunul este prevazut cu o husa detasabila care sporeste confortul oferit copilului- Tavita scaunului este detasabila astfel incat sa se poate curata cu usurinta- Tavita pentru servirea mesei are doua pozitii de ajustare- Cand este necesar scaunul de masa se transforma in scaunel si masuta, ideal pentru copiii prescolari- Scaunul de masa se poate folosi si atunci cand copilul este mic dar si mai tarziu, prin transformarea acestuia in doua piese distincte: scaun si masa- Dimensiunea scaunului : 50 x 60 x 86 cmΒ 

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Pink

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Pink Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite. Pozitia ‘de sezut’ si ‘de somn’ bine diferentiate. Tava dubla pentru servit masa. Usor de pliat. Sezut moale, foarte confortabil. Spatar inalt pentru un confort maxim. Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite, pe masura ce copilul creste. Dupa servirea mesei, spatarul poate fi inclinat cu o singura mana, in pozitia de ‘somn’. Pozitia tavitei este reglabila. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Picioare bine fixate, rigide – copilul nu poate rasturna scaunul. Tavita pentru servirea mesei este dubla. Picioarele din spate dotate cu roti, pentru o mai buna mobilitate a scaunului. Sistem de pliere foarte usor si eficient, pentru a nu ocupa spatiu inutil. Tavita este detasabila, pentru a putea folosi scaunul la masa. Husa detasabila, pentru a putea fi curatata.

439 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Orange

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Orange Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite. Pozitia ‘de sezut’ si ‘de somn’ bine diferentiate. Tava dubla pentru servit masa. Usor de pliat. Sezut moale, foarte confortabil. Spatar inalt pentru un confort maxim. Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite, pe masura ce copilul creste. Dupa servirea mesei, spatarul poate fi inclinat cu o singura mana, in pozitia de ‘somn’. Pozitia tavitei este reglabila. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Picioare bine fixate, rigide – copilul nu poate rasturna scaunul. Tavita pentru servirea mesei este dubla. Picioarele din spate dotate cu roti, pentru o mai buna mobilitate a scaunului. Sistem de pliere foarte usor si eficient, pentru a nu ocupa spatiu inutil. Tavita este detasabila, pentru a putea folosi scaunul la masa. Husa detasabila, pentru a putea fi curatata.

439 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Blue

Scaun de masa Up and Down, cu spatar reglabil, Blue Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite. Pozitia ‘de sezut’ si ‘de somn’ bine diferentiate. Tava dubla pentru servit masa. Usor de pliat. Sezut moale, foarte confortabil. Spatar inalt pentru un confort maxim. Inaltimea ajustabila in 5 pozitii diferite, pe masura ce copilul creste. Dupa servirea mesei, spatarul poate fi inclinat cu o singura mana, in pozitia de ‘somn’. Pozitia tavitei este reglabila. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Picioare bine fixate, rigide – copilul nu poate rasturna scaunul. Tavita pentru servirea mesei este dubla. Picioarele din spate dotate cu roti, pentru o mai buna mobilitate a scaunului. Sistem de pliere foarte usor si eficient, pentru a nu ocupa spatiu inutil. Tavita este detasabila, pentru a putea folosi scaunul la masa. Husa detasabila, pentru a putea fi curatata.

439 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun de luat masa, 2 in 1, transformabil in balansoar

Scaun de luat masa, 2 in 1, transformabil in balansoar Acest scaun de masa, poate fi usor transformat in balansoar electronic. Scaun de masa confortabil. Leagan electronic. Tavita pentru servirea mesei detasabila. Usor de pliat. Sezut moale, foarte confortabil. Centuri bine pozitionate, bara fixa pentru evitarea alunecarii copilului. Pentru copii de pana la 15 kg (leaganul pana la 12 kg). Usor de curatat, intretinut. Husa detasabila, se poate spala in masina de spalat. Usor de transformat din scaun in leagan si vice versa. Realizat in concordanta cu normele europene. Inaltime reglabila. Tava mare ajustabila si detasabila. Fara tava pentru servirea mesei, scaunul poate fi folosit la masa ca si un scaun-inaltator. Suport pentru picioare. Viteza de leganare ajustabila: mica, medie, mare. Sezutul poate fi fixat in 2 pozitii distincte.

510 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun de luat masa, lemn, multifunctional

Scaun de masa, lemn, multifunctional Realizat din lemn de pin, calitatea I. Husa scaunului/spatarului detasabila. Tavita pentru servirea mesei, detasabila. Realizat din lemn de pin, calitatea I, fara noduri. Finisaje foarte discrete, pe baza de ceara. Husa scaunului/spatarului detasabila. Poate fi transformat in piese de mobilier: scaun si masa. Tavita pentru servirea mesei, are doua pozitii de ajustare. Dimensiuni: 50 x 60 x 86 cm.

249 RON ZonaBebe.ro Cluj

Cuptor patiserie 4 tavi

Cuptor cu convectie si umidificare. Este destinat prepararii de produse de patiserie, croissante, prajituri, mini-pizza, paine proaspata, congelata sau semipreparata, fiind solutia ideala pentru supermarketuri, restaurante, snack-baruri, pizzerii, unitati fast-food si autoservire. Dimensiuni tavi: 600 x 400 mm, capacitate cuptor: 4 tavi, greutate: 62 kg, putere: 6,5 kW, dimensiuni externe: 830 x 730 x 567 mm

1178 EURO Maxigel Prahova

Set 2 tavi ovale cu capac - Berndes

Set "3 in 1" de 2 tavi ovale cu capac, marca Berndes. Tava adanca, din inox, are dimensiuni 38 x 26 cm si capacitate 8,5 l. Capacul din sticla dura termorezistenta, este rezistent la socuri si temperaturi inalte. Cealalta tava mai putin adanca, din inox, mai poate fi folosita si pe post de capac pentru tava adanca, si pentru servire. Ambele se pot folosi si pe plita cu inductie. Garantie 4 ani.

395 RON pentrugatit.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: