tigla
.

Tigla

Cautari similare:
[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

Sort de streasina

Sortul de streasina imbraca partea exterioara din lemn a sarpantei si are rolul principal de a lega si de a crea un corp comun intre tigla metalica si sistemul de jgheaburi.

Glaf

Se recomanda in cazul in care acoperisul existent intalneste in vecinatate o suprafata perpendiculara a unei case existente situatie in care tabla tip tigla trebuie sa formeze o inchidere perimetrala cu peretele respectiv. Acest element se foloseste pentru a se evita scurgerile si infiltratiile dinspre zid spre interiorul cutei tiglei metalice.

Tigla metalica

Tigla metalica aduce in plus fata de tigla clasica mai multe avantaje: Aspect identic cu tipul clasic, datorita formelor preluate. Montajul rapid si usor. Incarcarea minima (5 kg / mp) Rezistenta la diferente de temperatura, razele solare, factori duri, acizi sau minerali, datorita stratului de poliester exterior. Proprietati de autocuratare, mentinerea suprafetelor lucioase. Durata de viata indelungata gratie otelului de calitate superioara, protejat de stratul exterior de poliester.

3.95 Euro/mp Sc Raikko Roof Brasov

Hidroizolatii de bloc si acoperisuri

Firma executa: hidroizolatii izolatii, izolari la terase de bloc, hidroizolatii in rate, izolatii hale, hidroizolatii profesionale hale, hidroizolatii arco, izolatii terase necirculabile, hidroizolatii termosudabile, reparatii acoperisuri de orice tip hale, inlocuire tigla acoperisuri de bloc, reparatii acoperisuri de bloc, schimbare tigla acoperis, acoperis de bloc pe structura de dulgherie, acoperis tigla ceramica la bloc, remedieri acoperisuri,reparatii hidroizolatii, izolatii acoperisuri, izolatii de orice tip, executie acoperis tigla metalica,reparatii sarpante de bloc sau casa, reparatii acoperisuri industriale, reparatii izolatii la bloc, reparatii fatade de bloc cu alpinisti utilitari, placari cu polistiren la balcoane cu alpinisti, reparatii rosturi inbinari la bloc cu alpinisti utilitari, montaj paratarasnet cu alpinisti utilitari, reparatii tencuiala desprinsa cu alpinisti utilitari ,montaj burlane cu alpinisti. Mai multe pe http://www.acoperisuri-hidroizolatii.ro si la 0757507069 .

Tabla tip tigla Coilprofil

Tabla tip tigla Coilprofil este un produs de calitate realizat din tabla de otel cu protectie de 275 gr. Zn/mp . Oferta de tigla metalica Coilprofil cuprinde o paleta larga de culori atat in varianta de acoperire cu polyester lucios, cat si in varianta de acoperire cu polyester mat .

Tabla tip tigla Viking

Tabla tip tigla produsa de VikingProfil este disponibila intr-o paleta larga de modele si culori. Rav Construct Copany comercializeaza si monteaza tigla metalica Viking realizata din tabla de otel cu grosimea de 0,5 mm, modele Koral, Kron si Rubin Plus .

Tigla Metalica

Tabla tip tigla, produs premuium sau low cost, produsa in Ro, usor de montat, putine kg / mp, design placut, imbinare buna, optimizare taiere dupa dimensiune.

Vopseaua pentru Tigla din Beton si Placi de Azbociment EMEX

Vopseaua pentru Tigla din Beton si Placi de Azbociment EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi specifici, fileri si pigmenti, destinat protejarii si decorarii placilor de tigla din beton sau suprafetelor din azbociment. O caracteristica speciala a acestui produs este aceea ca se poate aplica direct pe placile de tigla iesite din cuptor, la o temperatura de cca 55°C, cu un timp de uscare de aprox 4 min. Acest tip de vopsea este colorata in cca. 12 culori standard, si nu permite folosirea de paste de nuantare. Caracteristici principale: Caracter nepoluant Aderenta deosebita la suport Putere mare de acoperire Timp de uscare foarte scurt Rezistenta mare la intemperii Rezistenta mare la radiatii ultraviolete Rezistenta buna la socuri, zgariere, uzura Rezistenta la actiunea mucegaiurilor si bacteriilor Rezistenta la variatii de temperatura si intemperii. Domenii de Utilizare Vopseaua pentru Tigla din Beton si Placi de Azbociment EMEX, datorita proprietatilor sale superioare atata de produs cat si de pelicula, dar mai ales datorita rezistentei deosebite la radiatiile ultraviolete, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea acoperisurilor din tigla de beton sau placi de azbociment. Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Vopsea-Tigla-Azbociment.pdf

8.6 RON/Kg - Grena Romtehnochim Bucuresti

acoperis

Executam sarpante si acoperisuri din tabla cutata, tabla normala, solz, bramac, tegola, tigla, internita, jgheaburi si burlane, uluce, dolie, sort, coama, gornize, izolatii carton.

Montator īnvelitori

Servicii oferite: Dispunem de echipe de montaj specializate pe sisteme de invelitori (tigla ceramica Siceram;Tondach;tigla de beton Bramac;tigla metalica) si sistem de pluviale. Oferim certificat de garantie a lucrarii de 2 ani cu inspectii periodice la 1 an. Oferim de asemenea servicii de intretinere sisteme de invelitori si pluvionale. Executam renovari ale acoperisurilor vechi: decopertare, reparatie a dulgheriei (inlocuire sipci, capriori, popi, etc.), montare folie anticondens, instalarea unei noi invalitoare de tigla ceramica sau metalica si instalarea sistemului pluvional.

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: