touch screen
.

Touch screen

Cautari similare:
   flowscreen      AXE Touch      Blue Touch 8 kg Whirlpool Steam 1400      touch screen   
touch screen: Rezultate in produse -(25) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 3]  2   3 

Arzator rotativ peleti,agropeleti ROT-POWER-20KW

Arzatoarele rotative ROT-POWER KIPI, au puterile de :16, 20, 26, 36, 50,70, 100, 150, 200, 250 kw,sunt complet automatizate cu un randament foarte ridicat al arderii de peste 97%,de ultima generatie, pentru arderea peletilor,agropeletilor (din paie,rapita,floarea soarelui). Aceste arzatoare rotative au un sistem inovator,unic, de curatare automata, fara formarea zgurii sau a clincherului deoarece se rotesc ambele camere de ardere si de ventilare. Nu necesita curatare in comparatie cu alte arzatoare de pe piata care se blocheaza permanent! Arzatoarele rotative ROT-POWER KIPI pot fi montate pe aproape orice tip de cazan sau cuptor de paine,patiserie,etc.unde exista posibilitatea extragerii cenusii. Automatizare ECOTOUCH color cu touchscreen,de ultima generatie,cu protectii diverse, la supratemperatura,flacara inversa,oprire accidentala a curentului,posibilitatea montarii unui modul ECOLAMBDA si Sonda Lambda pentru eficientizarea combustiei si reducerea consumului de combustibil,tot optional se poate monta un modul de internet ECONET 300 si regulator de camera ECOSTER TOUCH. De serie are 3 senzori de temperatura :cazan,apa calda menajera si STB. www.gammatotalinstal.ro

Arzatoare pe peleti ,agropeleti rotative PELLAS-X REVO 26-150KW

Arzatoarele Pellas X REVO au puteri de : 26, 35, 44, 70, 100, 150 kw, se pot monta pe aproape orice cazan, pe cuptoare de panificatie si patiserie, utilizeaza ca si combutibili orice tip de peleti, agropeleti facuti din paie, rapita, coceni, etc., sunt executate din otel inoxidabil, au sistem automat de curatare, sistem inovativ rotativ pentru arderea oricarui tip de peleti sau agropeleti fara niciun blocaj, protectie la supratemperatura, flashback privind flacara inversa, oprire accidentala a curentului, alarme, etc., randamentul arderii la acest arzator superperformant este de peste 96%, automatizarea de serie R Control 890 controleaza atat arzatorul dar si sistemul de incalzire si apa calda menajera, optional automatizarea si regulatorul de camera pot fi touchscreen cu posibilitatea montarii unui modem GSM sau modul ethernet . www.gammatotalinstal.ro

Aparate electrice modulare-Gewiss Chorus

Chorus este cea mai noua gama Gewiss, este gama de lux, moderna, cu echipamente de ultima tehnologie, in constructie clasica civila, sau in configuratii inteligente de automatizari pentru case si cladiri - Management Inteligent - Protocol KNX - Easy BUS. O astfel de instaltie - DOMOTIC _ este echipata cu dispozitive de radiofrecventa, cu module GSM Easy pentru control la distanta, interfeta KNX - GSM , Internet Gateway, panouri de comanda si control cu Touch screen, senzori de miscare, de intensitate luminoasa, de umiditate, meteo, camera de supraveghere video, cronotermostate, dimmere, intrerupatoare electronice, actuatori, surse, adaptoare, etc. Gama Chorus se fabrica in trei varinte de culori pentru aparate, negru, alb sau argintiu (TITAN) si mai multe modele de ornamente : ONE, One International, Geo, Geo international, Lux, Lux international,Flat si Art, intr-o bogata varietate coloristica, din tehnopolimer, metal, sticla, lemn sau piele.

Gaggia Platinium Vision-automate cafea

Gaggia Platinum Vision este automatul de cafea care combina utilul cu placutul, apasand direct pe ecran (touch screen), alegi cantitatea de cafea dorita: intre 7 - 10,5gr. Rasnita incorporata din ceramica, garanteaza durabilitatea acesteia,inchisa ermetic conserva caracteristicile unei cafele excelente, rasnite in numai cateva secunde. Tavita pentru cesti poate fi reglata electronic, in functie de inaltimea cestii, tavita poate fi scoasa iar in locul special se plaseaza chiar si o cana mare de ceai. Systemul E-Plus permite reglarea cremei cafelei in functie de gustul dv. Filtru 'Aqua Prima' - pentru protejarea aparatului de depunerile de calcar. La achizitionare acestui automat primesti CADOU o cutie de cafea boabe Gaggia de 250 gr in valoare de 45 lei.

Video interfon si sistem casa inteligenta Biticino My Home

Aparate electrice modulare Bticino Axolute cu functii speciale : - sisteme de control acces si supraveghere video, - interfoane si video-interfoane, monitor touch screen - centrala pentru automatizare si control, integrata in sistemul casa inteligenta" MY Home "produs de Bticino. - Senzori ,detectoare ,cronotermostate ,variatoare ,actuatoare,telecomanda, transponder, alimentatoare ,etc Axolute reprezinta cea mai noua si cea mai moderna gama de aparate modulare fabricata de firma italiana Bticino Axolute este o serie completa care contine toate aparatele electrice cu functiuni clasice cat si aparatele ultramoderne digitale conectate prin Bus cable cu o unitate centrala de control " MY Home " ( casa inteligenta )care gestioneaza toate comenzile si programele setate si permite verificare sistemului atat local cat si de la distanta prin GSM sau internet .

Multifunctionala Lexmark X738DE

Lexmark X738DE, multifunctional laser color, A4, 33/33ppm, Print/Copy/Scan/Fax, 1200x1200dpi, 600Mhz, 512MB, HDD 80Gb, duplex, LCD TOUCHSCREEN, ADF, PCL6, PCL5e, PS3, PDF1.6, volum lunar 85,000pag, network, USB si USB frontal, se livreaza cu toner (K,C,Y,M) de 4k.

Multifunctionala Lexmark X736DE

Lexmark X736DE, multifunctional laser color, A4, 33/33ppm, Print/Copy/Scan/Fax, 1200x1200dpi, 600Mhz, 512MB, duplex, LCD TOUCHSCREEN, ADF, PCL6, PCL5e, PS3, PDF1.6, volum lunar 85,000pag, network, USB si USB frontal, se livreaza cu toner (K,C,Y,M) de 4k.

Multifunctionala Lexmark X734DE

Lexmark X734DE, multifunctional laser color, A4, 28/28ppm, Print/Copy/Scan/Fax, 1200x1200dpi, 600Mhz, 512MB, duplex, LCD TOUCHSCREEN, ADF, PCL6, PCL5e, PS3, PDF1.6, volum lunar 85,000pag, network, USB si USB frontal, se livreaza cu toner (K,C,Y,M) de 4k.

Multifunctionala Lexmark X652DE

Lexmark X652DE, multifunctional laser mono, A4, 43ppm, Print/Copy/Scan/Fax,TTFP 8s, 1200x1200dpi, 600Mhz, 256MB, duplex, LCD TOUCHSCREEN, ADF, PCL6, PS3, PDF1.6, volum lunar 200,000pag, network, USB si USB frontal, se livreaza cu toner de 7k, foloseste ulterior toner de 25k

Multifunctionala Lexmark X651DE

Lexmark X651DE, multifunctional laser mono, A4, 43ppm, Print/Copy/Scan,TTFP 8s, 1200x1200dpi, 600Mhz, 256MB, duplex, LCD TOUCHSCREEN, ADF, PCL6, PS3, PDF1.6, volum lunar 200,000pag, network, USB si USB frontal, se livreaza cu toner de 7k, foloseste ulterior toner de 25k

[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: