trusa de prim ajutor pentru arsuri
.

Trusa de prim ajutor pentru arsuri

trusa de prim ajutor pentru arsuri: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Trusa de prim ajutor pentru arsuri Piccolo Burns Kit

Dispenser compact (trusa) pentru utilizare la domiciliu, locul de munca, vacante, ideal pentru arsuri potrivit pentru asistenta medicala de urgenta, arsuri, arsuri de soare raceste si calmeaza minimizand trauma si ajuta la prevenirea infectiilor non-aderent si non-toxic (contine ulei de arbore de ceai australian). Contine: pliant de indrumare x 1 geluri Sterikool Burn x 4 foarfece x 1 paduri din puf x 3 pansamente non-aderente x 3 pansamente pentru arsuri x 2 bandaje x 1 manusi x 2 (perechi).

Trusa prim ajutor pentru bicicleta Crossbar

Noua trusa pentru biciclete prevede toate cerintele de prim ajutor pentru ciclistul ocazional, entuziast sau fanatic. Husa este realizata din spuma modelata EVA, finisat cu emblema de cauciuc robust pentru stil si durabilitate. Aceasta husa se potriveste perfect pe bara transversala pentru accesul instant la primul ajutor chiar si in timpul mersului. - fermoar hidrorepelant, modern, husa eleganta, potrivit pentru bicicletele standard Contine: servetele fara alcool 4 buc.; plasturi arsuri/rani 2 buc.; fiole solutie pentru curatare ochi 1 buc.; bandaj deget 1 buc.; prospect orientare 1 buc.; pansamente medii 1 buc.; pansamente neaderente 2 buc.; plasturi rezistenti la apa 12 buc.

Geanta bicicleta cu trusa de prim ajutor Saddle

Noua trusa pentru biciclete prevede toate cerintele de prim ajutor pentru ciclistul ocazional, entuziast sau fanatic. Husa este realizata din spuma modelata EVA, finisat cu emblema de cauciuc robust pentru stil si durabilitate. Aceasta husa se potriveste perfect pe partea din spate a sezutului pentru acces instantaneu la primul ajutor chiar si in timpul mersului. Este sufficient de mare pentru a stoca elemente suplimentare cum ar fi telefon mobil, portofel etc - fermoar hidrorepelent, geanta moderna, eleganta, potrivita pentru bicicleta standard Contine: servetele nonalcoolice 4 buc.; plasturi arsuri/rana 2 buc.; fiole pentru curatarea ochilor 20 ml 1 buc., bandaje pentru deget 1 buc., patura folie 1 buc., prospect orientare 1 buc., pansament mediu 1 buc., pansament neaderent 2 buc., plasturi rezistenti la apa 12 buc.

Trusa prim ajutor pentru calatorie Soft Pouch mica

Trusa este ideala pentru calatorie sau vehicule cu continut pentru incidente minime si indrumari cu privire la procedurile de prim ajutor. Sunt disponibile in 3 marimi: mici, mijlocii sau mari si sunt fabricate din spuma modelanta EVA, combinate cu un fermoar hidrorepelent. Trusa are in spate un support de prindere care poate fi atasat cu usurinta la centura. Contine: servetele nonalcoolice 4 buc.; gel arsuri 2 buc.; plasturi arsuri/rana 2 buc.; plicuri crema cu cetrimide 2 buc.; bandaj deget 1 buc.; prospect orientare 1 buc.; pad ochi nr. 16 1 buc.; pansamente neaderente 2 buc.; ace siguranta 12 buc.; foarfeca 1 buc.; plasturi rezistenti la apa 12 buc.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: