usi interior timis
.

Usi interior timis

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Usi de interior PMT-2061, Timisoara

Usi de interior fara sticla

Usi de interior PMT-2030, Timisoara

Usi de interior, structura de lemn placata cu doua foi de MDF de 8mm

Usi de interior PMT-2045, Timisoara

USI DE INTERIOR TIMISOARA PRIMART Structura (cadru) din lemn de brad, placata cu doua foi din MDF (Medium Density Fibre- fibra cu densitate medie din rasinoase), fiecare avand grosimea de 8mm. Placile din MDF sunt infoliate la cald (facute cu utilaje speciale, pentru evitarea lipirii imperfecte, cu bule, mizerie, etc.) cu folie din PVC. Tocul este fix, din lemn, avand dimensiunea (grosimea) de 10 cm. Setul unei usi de interior, este compus din foaie de usa (modelele cu sticla contin si sticla, aceasta fiind ornamentala-screen), toc fix (10cm), 1 set pervaze (sipci) pt o parte (taiate la unghi de 45 grade), 3 balamale, manere (design placut, modern compus din doua piese), broasca cu 3 chei. Usile de interior au 3 dimensiuni : 68, 78 si 88 cm pt latime, iar inaltimea este de 205 cm; pt aceste dimensiuni fiind nevoie de urmatoarele cote de gol : 70, 80, 90 cm pt latime, iar inaltimea 205 cm.

259 RON PRIMART SRL Timis

Usi interior Timisoara - Primart

Usi de interior pline, oferite intr-o gama larga de culori (stejar, venghe, stejar auriu, cires). Aceste usi de interior pot avea 3 dimensiuni, 68, 78, 88*204 cm.

349 RON PRIMART SRL Timis

Usi interior Timisoara - Primart

Usi de interior oferite intr-o gama diversificata de culori (stejar, venghe, cires, stejar auriu). Dimensiunile acestor usi este de 68*204cm.

349 RON/Bucata PRIMART SRL Timis

usi de interior Primart - Timisoara

Usi de interior Timisoara, venghe, stejar, cires, stejar auriu, structura din MDF, cu sticla ornamentala

349 RON PRIMART SRL Timis

usi interior Primart - Timisoara

Usi interior Timisoara, din MDF cu sticla ornamentala

349 RON PRIMART SRL Timis

usi de interior Primart - Timisoara

USI DE INTERIOR TIMISOARA PRIMART Usile de interior comercializate de catre compania noastra au urmatoarea compozitie: Structura (cadru) din lemn de brad, placata cu doua foi din MDF (Medium Density Fibre- fibra cu densitate medie din rasinoase), fiecare avand grosimea de 8mm. Placile din MDF sunt infoliate la cald (facute cu utilaje speciale, pentru evitarea lipirii imperfecte, cu bule, mizerie, etc.) cu folie din PVC. Tocul este fix, din lemn, avand dimensiunea (grosimea) de 10 cm. Setul unei usi de interior, este compus din foaie de usa (modelele cu sticla contin si sticla, aceasta fiind ornamentala-screen), toc fix (10cm), 1 set pervaze (sipci) pt o parte (taiate la unghi de 45 grade), 3 balamale, manere (design placut, modern compus din doua piese), broasca cu 3 chei. Usile de interior au 3 dimensiuni : 68, 78 si 88 cm pt latime, iar inaltimea este de 205 cm; pt aceste dimensiuni fiind nevoie de urmatoarele cote de gol : 70, 80, 90 cm pt latime, iar inaltimea

349 RON PRIMART SRL Timis
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: