ventilatoare casnice
.

Ventilatoare casnice

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Ventilatoare casnice si industriale Novovent

Novovent produce ventilatoare si sisteme de ventilatie pentru utilizari casnice dar mai ales pentru uz industrial, la cele mai exigente standarde si reglementarile internationale oferind solutii competitive cu un design atragator si instalare simpla, impreuna cu o gama larga de accesorii. Novovent este primul producator spaniol certificat ISO 9002 in BE3, in prezent, ISO 9001:2000. Pentru a optimiza selectia ventilatoarelor necesare , Novovent ofera celor care au nevoie, un program de calculator complet pentru calcularea instalatiei si trierea modelelor pentru a fi utilizate corect. Sistem Multiflow Novovent, M.N.S. Gama de ventilatoare de tip axial Novovent este completata cu un sistem de asamblare exclusiva a lamelelor pentru acelasi diametru si viteza de rotatie, cinci unghiuri diferite de inclinare, inclusiv de diferite dimensiuni de hub-uri, schimbarea numarului de palete, precum si dimensiunea lamei si designului. Aceste configuratii numeroase ale rotorului, combinate cu viteze de rotatie diferite ale motorului a va oferi cea mai buna solutie functie de prioritatile dumneavoastra : fluxul de aer, presiune, consum, nivelul de zgomot, de marimea sau de cost. Zimtate Concept Novovent, S.N.C. Novovent a dezvoltat o noua generatie lame.Sau obtinut performante mai ridicate prin utilizarea lamelor zimtate in forma de secera , sau diminuat problemele de turbulenta si s-a redus nivelul de zgomot .

Ventilatoare de baie - Vortice Punto

Ventilatoarele Vortice fabricate in Italia sunt produse de inalta tehnologie ,probabil cele mai bune din Europa si acopera toata gama de la modelele casnice pana la cele industriale sau cu aplicatii speciale .Varianta LL (long life) au rulmenti cu bile care asigura o durata de functionare mecanica fara probleme mai mare de 30.000 de ore si o silentiozitate constanta in timp. Ventilatoarele din seria Punto destinate evacurii aerului viciat din spatii mici si mijlocii , sunt de tipul elicoidal si pot fi dotate suplimentar cu grila automata ,temporizator ,senzor de umiditate , senzor de prezenta sau combinatii ale acestor functiuni .Se contruiesc in mai dimensiuni ,cu debite proportionale functie de dimensiunea spatiului ventilat. Lotus Electronic mai comercializeaza produse Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand,Schrack, Moeller, Finder ,ABB,Cata ,Zafir ,Philips,Vito, Ilux,T&G ,etc

Ventilatoare pentru baie si bucatarie

Ventilatoare pentru bai, bucatarii, sali de sport, fitness, restaurante, baruri sau spatii inchise fara ventilare naturala. Pot fi in executie simpla, cu temporizare, cu grila antiretur(matic) cu senzor de umiditate sau de prezenta, cu urmatoarele diametre ala tubului de refulare: - 100, 120, 150, 160, 190, 200, 225 ,300,350 si 400mm Comercializam urmatoarele marci de ventilatoare: Cata, Zafir, Vortice, Novovent, Hardi, Elplast, Aspira ,Dospel, Vents , etc Comercializam si ventilatoare centrifugale ,cu presiune marea a aerului evacuat si cu montarea in tubulatura ,pentru aplicatii cu traseu lung de evacuare . acestea sunt de dimensiuni mici pentru aplicatii casnice sau comerciale sau de dimensiuni mari si foarte mari pentru aplicatii industriale ,realizate pentru conditii normale de utilizare sau pentru conditii speciale .

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: