zirconiu roz
.

Zirconiu roz

Cautari similare:
zirconiu roz: Rezultate in produse -(7) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Cercei cu flori albe cu roz

O pereche de cercei superbi in forma de floare. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal roz. Imbinarea delicata dintre argintiu si roz alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de puritate. Pot fi asortati cu medalionul in forma de floare cu aceleasi nuante. Sistemul de prindere este tip surub.Dimensiuni: aprox. 14 mm diametru.

64 RON beprecious.ro

Medalion cu floare alb cu roz

Medalion din argint 925 in forma de floare acoperita cu zirconii albe. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal roz. Imbinarea delicata dintre argintiu si roz alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de puritate. Poate fi purtat impreuna cu cerceii cu acelasi design din magazinul nostru.

65 RON beprecious.ro

Medalion fundita

Un medalion finut cu zirconiu roz si alb.Dimensiuni: 18mm lungime x 11 latime

26 RON beprecious.ro

Cercei cu inimioare si zirconiu roz

Cercei din argint 925 cu 2 inimioare mici si o floricica cu zirconiu roz. Sistemul de prindere este tip french wire (carlig).Dimensiuni: 39 mm lungime x 10 mm latime

29 RON beprecious.ro

Inel 2 piese

Acest model modern este alcatuit din 2 piese: un inel simplu cu perla, si unul cu 3 floricele si zirconiu roz. Inelul este din argint 925. Greutate: aprox.6g.Pentru dimensiuni va invitam sa ne vizitati site-ul.

39 RON beprecious.ro

Medalion cu inimioare si cristal roz

Medalion din argint 925 cu 4 inimioare armonios prinse. 2 inimioare sunt din argint simplu, o inimioara are un cristal, iar una este batuta cu pietricele de zirconiu. Dimensiuni: 31mm lungime*15mm latime

29 RON beprecious.ro

Medalion floare alb cu lila

Medalion din argint 925 in forma de floare cu petalele acoperite cu zirconii albe, cu un cristal lila in mijloc. Petalele sunt acoperite cu zirconii albe iar in centru se afla un cristal roz. Imbinarea dintre argintiu si lila alaturi de stralucirile zirconiului confera acestui model un aer de lux si splendoare. Poate fi purtat impreuna cu cerceii cu acelasi design din magazinul nostru.Dimensiuni: aprox. 28 mm diametru. Medalionul este mult mai frumos in realitate.

65 RON beprecious.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: